Bos

  Bed2 x 1-persoonsbed
  TVAanwezig
  Draadloos internetAanwezig
  Inclusief ontbijt?Ja
  Eigen douche en toilet?Ja
  Incheckenvanaf 14:30 uur tot 18:00 uur
  Uitcheckenvoor 10:30 uur op dag van vertrek

  Hotelkamer Bos

  Door de kleinschaligheid van het hotel heeft het de knusheid van een bed & breakfast. Op de kamers kun je heerlijk uitrusten na het verkennen van het Drentse land en de prachtige Hondsrug op de fiets of te voet.

  In de boerderij vind je 8 hotelkamers, elk met een eigen Drents thema. Ooit in “Bos” geslapen? De kleurstelling van de kamer is aangepast op het thema.

  Onze kamers zijn allen voorzien van twee éénpersoonsbedden, een zitje, een eigen badkamer met douche en toilet. Verder beschikken de kamers over een tv en draadloos internet.
  Je bent hier welkom voor logies en ontbijt. Als gast in ons hotel / B&B kun je genieten van de zeer persoonlijke service die “Triënte” te bieden heeft.

  Elk bos is niet zomaar een bos in de zin van een levensgemeenschap. Een verzameling bomen is nog geen natuurlijk of natuurrijk geheel zoals dat voor de ontginning in Drenthe overal voorkwam. Onvervalste, tot in de 13e eeuw vrijwel ondoordringbaren, wouden of / op z´n Drenths / wolden in de beekdalen (verschillende plaatsnamen getuigen hiervan: Roderwolde, Ruinerwold enz.) en de meer open, eerder in gebruik genomen loo-bossen op de hogere zandgronden (denk aan Exloo, Schoonloo enz.).