Esdorp

  Bed2 x 1-persoonsbed
  TVAanwezig
  Draadloos internetAanwezig
  Inclusief ontbijt?Ja
  Eigen douche en toilet?Ja
  Incheckenvanaf 14:30 uur tot 18:00 uur
  Uitcheckenvoor 10:30 uur op dag van vertrek

  Hotelkamer Esdorp

  Door de kleinschaligheid van het hotel heeft het de knusheid van een bed & breakfast. Op de kamers kun je  heerlijk uitrusten na het verkennen van het Drentse land en de prachtige Hondsrug op de fiets of te voet.

  In de boerderij vind je 8 hotelkamers, elk met een eigen Drents thema. Ooit in een “Esdorp” geslapen? De kleurstelling van de kamer is aangepast op het thema.

  Onze kamers zijn allen voorzien van twee éénpersoonsbedden, een zitje, een eigen badkamer met douche en toilet. Verder beschikken de kamers over een tv en draadloos internet.
  U bent hier welkom voor logies en ontbijt. Als gast in ons hotel / B&B kun je genieten van de zeer persoonlijke service die “Triënte” te bieden heeft.

  Kenmerkend voor Drenthe zijn de kleine dorpjes met de veelal karakteristieke boerderijen, die verscholen liggen in het afwisselende landschap. Het Drentse ESDORP is van oudsher te herkennen aan vier elementen: de beek, de heide, de es en de brink. Intussen is door allerlei moderne veranderingen het een en ander gewijzigd in de dorpen. De vier basiselementen zijn dan ook niet altijd meer terug te vinden.